Szállítás és fizetés

A megrendelő az általa választott módon, futárszolgálattal házhoz szállítva, vagy személyesen irodánkban veheti át a terméket.
 
A törékeny termékek postai úton való szállítását nem javasoljuk, épségükért garanciát nem tudunk vállalni.
 
Amennyiben vásárláskor a személyes átvétel lehetőségét választja, csomagját a beérkezést visszaigazoló e-mailben megjelölt, vagy ügyintézőnkkel egyeztetett időponttól kezdődően veheti át, nyitvatartási időben. 
Ebben az esetben sem szállítási díjat, sem utánvét díjat nem számolunk fel.

 

A csomagküldés

A csomagokat általában a fizetés kézhezvételétől számított 2 munkanapon belül feladásra kerülnek, kivételt képeznek, a csak rendelésre elérhető termékek, vagy amelyek, kizárólag külföldi raktárban érhetőek el a vásárlás pillanatában.

A termék elérhetőségéről, minden esetben kérjen információt kollégáinktól, az erre rendszeresített Úrlapon keresztül, emailban vagy telefonon.

Ha a GLS utánvéttel kívánja kézbesíttetni a megrendelt termékeket, további költség kerül felszámításra, ezért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt kiválasztja ezt a módszert.

A szállítási díjak tartalmazzák a kezelési és csomagolási díjakat, valamint a postaköltséget. A kezelési díjak fixek, míg a szállítási díjak a szállítmány összsúlya szerint változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a termékeket egyetlen rendelésbe csoportosítsa. Két egymástól különálló megrendelést nem tudunk csoportosítani, és a szállítási díjak mindegyikre felszámolásra kerülnek. .

Minden szállítással kapcsolatos reklamációt az árú átvételkor  kérünk lehetőleg a futár jelenlétében rögzíteni, hogy annak jogosságát minden kétséget kizáróan igazolni tudjuk és lehetőségünk legyen jogorvoslati kérelmünket érvényesíteni tudjuk, a szállítással megbízott vállalkozással szemben.

Házhozszállítás:


GLS futárszolgálattal az ország egész területére:
 
Bruttó súly:        Szállítási díj:
0,1 - 2 kg             1.235,- Ft + Áfa
2,1 - 3 kg             1.375,- Ft + Áfa
3,1 - 5 kg             1.445,- Ft + Áfa
5,1 - 10 kg          1.530,- Ft + Áfa
10,1 - 15 kg        1.640,- Ft + Áfa
15,1 - 20 kg        1.685,- Ft + Áfa
20,1 - 25 kg        1.795,- Ft + Áfa
25,1 - 30 kg        1.870,- Ft + Áfa
30,1 - 40 kg        2.830,- Ft + Áfa
 
20.000.- Ft+ÁFA rendelési érték felett Budapest területén a szállítási költséget magunkra vállaljuk.
 
Külföldre történő szállítás esetén kérje munkatársuk segítségét.
Szállítási határidő: 30 napon belül, a részszállítás jogát fenntartjuk.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a vállalt határidők az emblémázási információk megrendeléssel együtt történő átadására vonatkoznak.

Amennyiben a grafikai tervek később kerülnek átadásra úgy a szállítási határidők változtatásának jogát fenntartjuk.